Over ons

 

Het Duifje Kindermode is ‘geboren’ in maart 1991 vanuit De Duif Damesmode in de Wooldstraat 12 (om de hoek). Het Duifje kindermode startte toen met 75 m2 oppervlakte voornamelijk met de kleine kindermaten.
Rond de eeuwwisseling is de oppervlakte verdubbeld naar 150 m2 en werd het assortiment enorm uitgebreid.
Er kwam meer mode voor tieners bij. Voor de kinderen kwam er een speelkelder met een glijbaan. Juni 2011 Hebben wij onze winkel drastisch verbouwd, een kindermodewinkel anno nu,  strak – stoer – fris en overzichtelijk. De voorpui is vervangen waardoor de winkel is uitgegroeid naar 175 m2 en is totaal gerestyled. Tevens heeft de babyafdeling een ‘boost’ gekregen met een groot en duidelijk aanbod.
Het Duifje kindermode is uitgegroeid tot een “volwassen” kindermodewinkel met een breed assortiment aan kinder & babymode, accessoires & lifestyle in de maten 50 t/m 176. Onze winkel bevind zich in het hartje van Winterswijk, is goed bereikbaar en er is  gratis parkeren in Winterswijk.

Het team van het Duifje KindermodeEen team met verstand van zaken…

Het verkoopteam van Het Duifje bestaat uit een vast team van 5 medewerkers.
Zij hebben verstand van zaken en zullen al uw vragen beantwoorden, want persoonlijk advies en eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het team heeft kennis van ´kindermode van nu´, maar ook van wat er komen gaat binnen de kindermodebranche.